Wednesday, October 20, 2010

"E3's Car Formation"


Jadi hari ini, aku and classmates yang lain telah berkumpul di maktab untuk satu photoshoot formasi berkereta kelas kami. Formasinya adalah rahsia sebab formasi ini nanti akan ditunjukkan dalam majlis gilang-gemilang yang akan berlangsung tidak lama lagi. So, korang tunggu je la yer i upload photo-photo tu nanti ok? Sekarang nie belum boleh lagi. Jadi, harap maklum.

Tapi rasa tak seronok la kalau tak dapat share sesuatu di blog ni. So, bagi tidak menghampakan pembaca-pembaca blog Ainul Syariha ni, aku akan tunjukkan la serba sedikit gambar-gambar behind the scene sebelum photoshoot sebenar bermula. Hope you all enjoy watching these pictures! 

mE and rumate pose tepi Swift
(bukan kereta i yer, kereta rumate i)


 ~ with my classmate yang cantik-cantik semuanya~



Sekian lah sahaja. Terima Kasih. Gud nite~

3 comments:

  1. thanx u kak tiq...
    biasa-biasa jer pun...
    ainul dah jadi followers blog kak tiq!
    nice blog!

    ReplyDelete